NOSALTRES

Hem creat un equip de treball amb un alt rendiment professional, avalat per l'experiència i èxit de cada component de la nostra plantilla.

 

Formar part d'aquesta empresa comporta dos grans compromisos: espirit de superació, tant a nivell individual com a nivell d'equip recolzant-se uns amb uns altres amb la finalitat d'obtenir un bon ambient de treball fomentant la companyonia i ser el més eficient i eficaç possible en la seva labor professional, assessorant al client cobrint les necessitats de la seva empresa.

OBJECTIU

El nostre objectiu és proporcionar eines i serveis a mida de cada client, per cobrir les necessitats en les telecomunicacions de la seva empresa i per optimitzar les seves activitats empresarials amb l'ajuda que ens proporciona la tecnologia com a complement a les capacitats humanes.

VALORS

ASSESSORAMENT AL CLIENT

 

A causa de la contínua formació del nostre equip comercial, la capacitat d'assessorament és d'un nivell excel·lent i aquest és el secret del nostre èxit, la satisfacció de cadascun dels nostres clients. Comptem amb mes de 9 anys d'experiència en el sector, avalada per la nostra incomparable professionalitat.

 

COMPROMÍS

 

L'èxit d'un projecte es mesura en funció del compliment dels objectius establerts i del grau de satisfacció dels nostres clients.

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS

CONTACTE

 

Oficina Reus: 977.10.58.57

Calle Alcalde Joan Bertran 34-38

Despacho 23, 43202 Reus (Tarragona)

 

Oficina Tortosa: 977.94.00.17

Plaza Ramon Cabrera 6

Entresuelo, 43500 Tortosa (Tarragona)